Bestuurstraining

bestuurstraining

Als bestuur van een studenten of studievereniging voel je je ongetwijfeld verantwoordelijk voor het welzijn van je leden.

Bestuursaanbod

NEWConnective heeft een geweldig aanbod dat aantrekkelijk kan zijn voor jullie als bestuur en voor jullie leden die verder willen kijken. Voor iedereen die zich bezighoudt met vragen die écht belangrijk zijn voor henzelf en anderen. NEWConnective is een breed levensbeschouwelijk platform voor studenten van universiteiten en hogescholen in Amsterdam. Elke student, met welke levensbeschouwing ook, is welkom.

Voor het bestuur

Bestuurstrainingen
In deze training leer je elkaar écht kennen en ga je als bestuur op een speelse manier met elkaar in gesprek over kwaliteiten, valkuilen en het verbeteren van de communicatie binnen jullie bestuur. Inmiddels hebben we trainingen gegeven aan o.a. de besturen van Spectrum, EOS, Salus, Icarus, ESNVU, MFVU en Kompas. Vraag ze gerust naar hun ervaringen!

Timemanagement
Je kunt bijna alles managen, maar tijd zeker niet. Time management gaat daarom veel meer over jezelf managen, je plannen, je verwachtingen, je prioriteiten en je agenda. In deze training krijg je een paar tools aangereikt om meer duidelijkheid en ruimte te scheppen voor jezelf.

Voor de leden (en ook bestuursleden natuurlijk):

Life-counseling
Een luisterend oor – Voor de student die behoefte heeft aan een goed gesprek met één van onze professionele life-counselors. We luisteren, denken met je mee, stellen vragen en geven waar nodig een zakdoekje of een frisse kijk op de zaak.

Activiteiten die je aan het denken zetten
In samenwerking met jullie vereniging kunnen wij een programma op maat maken. Denk hierbij aan het Grote Vooroordelen Diner (in vertrouwde sfeer komen alle vooroordelen op tafel) en HET DIEPE IN (prikkelende avonden over persoonlijke onderwerpen). In de voorbereiding bepalen we dan samen het thema en zoeken we sprekers en gasten.

Onze missie
NEWConnective richt zich op ontmoeting tussen studenten en hun (levensbeschouwelijke) identiteitsontwikkeling. Ons doel is om studenten op weg te helpen met lastige vragen die opkomen tijdens hun studententijd. Wij geloven dat je daar uiteindelijk een beter en gelukkiger mens van wordt. Ons activiteiten zijn breed en divers, maar de vaste ingrediënten zijn: diepgang en gezelligheid! De medewerkers bij NEWConnective hebben hun wortels  in o.a. christendom, islam en Humanisme

Wat kost NEWConnective?
Wij bieden onze activiteiten tegen een laag tarief aan. Wij worden gefinancierd door verschillende organisaties – zoals de Vrije Universiteit, Protestantse Kerk Amsterdam en de VU-Vereniging – die ons werk belangrijk vinden.

Meer weten?
Voel je vrij om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek! Wij ontvangen jullie graag voor een kop koffie of thee ☕. Een biertje mag ook!