Studentencoaching

“In je studententijd komen er zoveel zaken op je af, dat het fijn kan zijn als je anderen ontmoet die met soortgelijke vragen rondlopen als jij.”

– Studentencoach Riekje van Osnabrugge

Als student kun je veel druk voelen van je omgeving: tentamens, baantjes, vriendschappen, relaties… Onze studentencoaches staan je graag te woord om je te helpen.

Zit je bijvoorbeeld niet lekker in je vel omdat je (studie)druk voelt, zou je meer zelfvertrouwen willen hebben? Wil je ergens verandering in brengen maar weet je niet hoe je het aan moet pakken? Kom je er zelf gewoon even niet uit?

Leer hoe je meer grip krijgt op jezelf en op je leven en hoe je op een andere manier om kunt gaan met dingen waar je tegenaan loopt.

Onze studentencoaches hebben allemaal een eigen verhaal en expertise die ze inzetten om je te helpen. Kies hieronder met wie je wilt praten en maak een afspraak.

Alternative Text

Niki Van Houten

Wat mij bezig houdt, is de spanning tussen kwetsbaarheid en maakbaarheid. Ik probeer midden in dat spanningsveld te gaan staan.

Profiel pagina
Alternative Text

Nora Asrami

In Nederland zijn we goed in het benoemen en bespreken van de minder mooie kanten van onze samenleving, echter schieten we daarmee ook gemakkelijk in een hard debat waarin alles gezegd mag worden.

Profiel pagina
Alternative Text

Riekje Van Osnabrugge

In je studententijd komen er zoveel zaken op je af, dat het fijn kan zijn als je anderen ontmoet die met soortgelijke vragen rondlopen als jij. Persoonlijke gesprekken met mij gaan vaak over rouw of andere zogeheten trage vragen.

Profiel pagina