16 dec. Rouwcafé: In Gesprek met Broer & Zus

rouwcafe
maandag 16 december om 20:00

Als je zelf iemand hebt verloren, herken je misschien wel dat nabestaanden daar heel verschillend mee om gaan: binnen de vriendenkring, de familie en zelfs binnen één gezin.

Life-coach Riekje van Osnabrugge gaat vanavond in gesprek met een broer & zus die hun beide ouders zijn verloren, en elk op hun eigen manier met het verlies omgaan. Hoe beleefden zij het overlijden, waarin herkenden ze elkaar, waarin juist niet? Waar vonden ze steun, wat hielp juist niet?

Na het gesprek is er de ruimte voor vragen en gesprek met elkaar, je eigen vrienden, broer of zus, vader of moeder, of andere aanwezigen. Neem dus vooral een familielid of vriend(in) mee.

De toegang is gratis. We zitten in de kelder rechts van de stenen trap! Aanmelden is gewenst via de knop hieronder.

[raw][/raw]

 

Over het rouwcafé
Eens in de 2 maanden is er speciaal voor studenten die iemand hebben verloren, een open rouwcafé waar je zo kunt aanschuiven. Je kunt er andere studenten treffen die iets soortgelijks hebben meegemaakt. Lees hier een impressie van het rouwcafé.

De gesprekken komen daarna als vanzelf op gang en kunnen ook over andere zaken gaan. De sfeer is gezellig en vertrouwelijk. Er is thee en chocola.

Wie wil, brandt een kaarsje.

Niks moet.

Zo vatten we weer moed voor morgen.

En de dagen erna.

Aankomende evenementen