Aftrap 40 Dagen Anders – met Zinnig Noord

woensdag 10 februari om 20:00 Zoom
Gratis

Geïnspireerd door de eeuwenoude christelijke traditie van 40 dagen vasten creëren we samen met Zinnig Noord een setting waarin je kunt werken aan een grote of kleine verandering in je eigen leven.

Maar waarom is het zo moeilijk om te veranderen? Deze avond leer je hoe het (iets) beter gaat. Met trainer en coach Anita Bakker, een ervaringsverhaal en live muziek van Harold K.

Wat: Aftrap van 40 Dagen Anders
Wanneer:  woensdag 10 februari
Tijd: 20.00 uur
Kosten: gratis

Wil jij ook iets veranderen? Onderzoek laat zien dat je voornemens meer kans van slagen hebben als je gesteund wordt door anderen en als je een goed plan van aanpak maakt. 40 Dagen Anders draait echter niet alleen om gedragsverandering of harde resultaten, maar net zozeer om bewustwording. ‘Waarom wil ik eigenlijk veranderen?’ ‘Mag ik ook falen?’ ‘En wie plukt er de vruchten van als ik groei?’

40 Dagen Anders

Dit event maakt onderdeel uit van 40 Dagen Anders,  waarin je de sprong kunt wagen aan een persoonlijke uitdaging. In kleine groepjes stel je samen met een begeleider je doelen op, deel je je ontdekkingen en hou je elkaar bij de les.

Aanmelden voor de groepsbijeenkomsten kan via deze link.

 

Aankomende evenementen