Speak up! Faalangst | Coach café

woensdag 15 mei om 18:45

Een groot taboe onder studenten is de angst om te falen.

Soms gaat faalangst zo met ons aan de haal, dat het niet meer lukt om de focus te vinden op dat wat je wilt bereiken. Of het lukt niet meer om vertrouwen in jezelf en je eigen kunnen te vinden. Herkenbaar? Dan is deze ‘Speak Up’ wat voor jou!

Tijdens dit coach café gaan we dieper in op wat faalangst is, wat het met je doet en hoe je belemmerende overtuigingen kun omzetten in positieve gedachten.

Inhoudelijk delen we met je de laatste inzichten over faalangst. Daarna gaan we aan de slag met concrete oefeningen om faalangst om te zetten in zelfvertrouwen. Er is veel ruimte om met elkaar ervaringen te delen.

Vanuit studentenplatform NEWConnective willen we persoonlijke taboes doorbreken. We maken ruimte voor de dingen die er toe doen, lastige ervaringen en trage vragen. We bieden een plek voor jou om je uit te spreken in de ontmoeting met andere studenten. Speak up!

Na afloop van het event is het mogelijk om verder in gesprek te gaan met onze coaches. Daarnaast kun je ook starten met een cursus faalangst die wordt aangeboden door de studentenpsychologen op de VU op 15 mei.

 

Aankomende evenementen