Ik stuntel dus ik ben

IK STUNTEL DUS IK BEN

donderdag 18 april om 20:00

April is de nationale Maand van de Filosofie. NEWConnective doet mee en organiseert op donderdag 18 april 2019 i.s.m. het Torpedo Theater een open podium-avond voor student-filosofen. Kom genieten van onze jonge filosoof artiesten die hun perspectief delen over stuntelen.

Het thema van de Maand van de Filosofie van 2019 is ‘Ik stuntel, dus ik ben’. Op de website van de maand van de filosofie (www.maandvandefilosofie.nl) valt te lezen:

Worden we gedefinieerd door ons gestuntel?

‘We hebben de mens op veel verschillende manier proberen te definiëren. Van cognitieve wezens, rationele dieren, spelende mensen, autonome personen tot culturele scheppers. Voor al deze visies valt wat te zeggen, maar misschien worden we nog wel het meest gedefinieerd door ons eeuwige gestuntel.’

Anno 2019 is het niet anders, en al helemaal niet voor de studerende mens: we proberen te duiden wat we studeren, soms begrijpen we het helemaal, een andere keer zijn we de kluts kwijt.

Wie valt, leert op te staan.

En dan is er nog het gestuntel om onze studie op een juiste manier te combineren met het gewone dagelijks leven: werken, relaties, vriendschappen, feesten, sporten, eten en slapen. Maar hoort dit niet alles juist bij het studentenleven: maakt het gestuntel je niet een rasechte student, immers wie valt, leert op te staan, of is het vooral vervelend omdat het je succes in de weg staat?

Koop vandaag nog je kaartje!

Aankomende evenementen