Met NC naar het bostheater: Hollandsch Glorie

vrijdag 9 juli om 19:00 Amsterdamse Bostheater
€ 5,00

Hollandsch Glorie

Kom met ons mee naar de voorstelling Hollandsch Glorie op 9 juli a.s. in het Amsterdamse Bostheater! Om het begin van je vakantie te vieren, ter ontspanning tussendoor als je (nog) hard aan je scriptie aan het schrijven bent.

Deze zomer draaien er verschillende voorstellingen in het Bostheater en wij nemen jou graag mee naar de voorstelling Hollandsch Glorie: een spectaculaire en humoristische voorstelling over de Nederlandse geschiedenis door Toneelgroep Oostpool. 

‘De tijd waarin we leven laat zien dat we verhalen nodig hebben die aansluiten bij onze multi-etnische samenleving. We moeten ons wagen aan de onmogelijke poging ieders perspectief te laten zien. Ik wil dat mensen gaan genieten van de complexiteit van deze tijd.’ aldus regisseur Charli Chung.

In gesprek

Als je met NEWConnective de voorstelling bezoekt, betaal je maar 5 euro i.p.v. 21 euro. Tijdens de pré-meeting doen we een drankje en borrelhapje samen en gaan we in gesprek met dramaturge Fanne Boland! 

Op de site is te lezen:

“Hollandsch Glorie laat het publiek kijken naar het Nederland waarin we nu samenleven en overdenkt de wereld waar we vandaan komen. Hoe willen wij uiteindelijk de geschiedenisboeken in? Een nieuwe, bijzonder actuele, humoristische en scherpe voorstelling waarmee een groep jonge acteurs zich deze zomer nestelt op de open plek in Het Amsterdamse Bostheater. Met het stuk wil de toneelgroep laten zien dat de geschiedenis uiteenlopend, tegenstrijdig en complex is.”

Voor meer informatie over het stuk: https://www.toneelgroepoostpool.nl/voorstellingen/hollandsch-glorie/

Meedoen?

Meld je aan vóór woensdag 7 juli 23.59 a.s. Wees snel, plekken voor NC zijn beperkt!

Let op: je hebt een negatieve coronauitslag nodig voor dit event. Plan alvast je afspraak in via testenvoortoegang.org

 

Aankomende evenementen