online spreekuur

Online spreekuur – collectief van imperfecten

vrijdag 29 mei om 13:00
“Loopt jouw hoofd ook over van de vragen? Hoe blijf ik gezond? Kan ik wel alleen zijn? Heb ik straks nog werk? Welke dag is het überhaupt? Zoveel vragen, zoveel onzekerheid. Daarom zorgt het collectief voor imperfectie voor Eerste Hulp Bij Ongemakken. NEWConnective houdt spreekuur. 
 
Van 1 mei t/m 5 juni komen we elke vrijdag van 13.00 tot 14.00 uur samen op Zoom om onze ongemakken in coronatijd te delen. Elke week behandelen we een ander onderwerp. De thema’s zijn Werk, Toekomst, Relaties, Gezondheid, Zingeving en Alleen zijn.

 

online spreekuur studenten
Op het online spreekuur word je ondersteund door een expert of ervaringsdeskundige uit het Collectief van Imperfectie. Je kunt op het online spreekuur jouw ervaringen en onzekerheden delen met anderen. Ook krijg je handvatten hoe om te gaan met de coronatijd en de veranderingen die deze tijd met zich meebrengt. Jouw verhaal staat centraal op het online spreekuur en je vindt er inspiratie, motivatie en steun om het nog even langer vol te houden.

 

Deelname van het spreekuur is gratis. Je mag achteraf vrijwillig een donatie schenken aan Stichting Vitamine Z via een link die gedeeld wordt na afloop.

 

Aankomende evenementen