reflectie over imperfectie

Reflectie over (im)perfectie

donderdag 28 maart om 19:00

Hoe word je een perfectionist? Vanuit jezelf of de omgeving? Vaak willen we met perfectie iets anders maskeren.. maar wat?

Als we jaloers zijn..

Misschien wordt de pijn van imperfectie wel het meest duidelijk als we jaloers zijn. Wat als de ander altijd meer bereikt dan ik? Moeten we er iets mee, en zo ja, wat dan?

Filosoof Rob Compaijen neemt ons mee naar de schaduwkanten van ons streven naar perfectie en hij begeleidt ons in het zoeken naar antwoorden op deze vragen.

Tweedeling

Biologiestudent Berat Danisman is voorzitter van Kompas, een studentenvereniging voor maatschappelijk betrokken studenten. Hij is eerstegeneratiestudent, en derde generatie Nederlander met een Turkse achtergrond. Hij spreekt over zijn persoonlijke ervaringen.

Stop met moeten

Criminoloog Merel Dirkse schreef onlangs een ode aan de imperfectie in het Parool, waarbij ze pleit om te stoppen met moeten. Haar brief ging viral, en met jou deelt ze graag haar ervaringen na haar studie en natuurlijk haar brief!

Grootste inspiratie is leven zelf

Madeleine Weel is dichter, en liefhebber van mooie woorden en poëzie. Haar grootste inspiratiebron is het leven zelf. Met al zijn verschillende kanten, eigenaardigheden en verrassingen. Maar vooral al het moois in de dagelijkse dingen die we soms niet eens opmerken!

Een avond vol inzichten en inspiratie van 19.00 tot 20.30 met een borrel op de VU universiteit.

Schrijf je vandaag nog in!

Aankomende evenementen