Rouwcafé Online

maandag 6 april om 20:00

Rouw & verbinding in tijden van quarantaine.

In onzekere tijden als deze, krijg je vast de neiging vaker contact op te nemen met je familie. Juist dan kun je het gemis van iemand die daar ontbreekt extra voelen.
En met wie spreek je daarover?

NEWConnective biedt je de gelegenheid om hierover met andere studenten/ jongeren online in gesprek te gaan o.l.v. Noah en Riekje.
We proberen te zorgen voor een gezellige en vertrouwelijke sfeer. Via ZOOM is het mogelijk dat deelnemers elkaar zien (dat voelt wel zo persoonlijk), maar je kunt ook alleen via audio meedoen.

Voor thee en chocola moet je helaas zelf zorgen. Voor wie dat wil, branden we een kaarsje. Of je doet dat thuis met ons mee. Niks moet.

Zo vatten we toch weer moed voor morgen. En de dagen erna.
Voor ons is het ook een experiment, maar omdat praten over rouw toch al lastig is, kunnen we deze hobbel ook nog wel nemen, toch?

Hoe meld je je aan?

Stuur een mail naar Riekje@newconnective of Noah@newconnective om je aan te melden. In een kort gesprekje via ZOOM checken we voor de sociale veiligheid van elke deelnemer even wie je bent en waarom je mee wilt doen. Daarna ontvang je de link naar de ZOOM-meeting. Als je die aanklikt vlak voor het event begint, volgt de rest vanzelf.

Aankomende evenementen