Studenten Retraite

Studeer jij in Amsterdam? Heb je last van vermoeidheid, stress of studiedruk? Dan is deze studenten retraite wat voor jou! Begin het nieuwe jaar met een weekend van meditatie. Kom tot rust en laad op.

Studenten retraite Casella

In de bossen van Hilversum vind je Casella, een religieuze leefgemeenschap mét prachtig gastenverblijf.

Tijdens deze retraite staan stilte en aandacht centraal. Je hebt de mogelijkheid om in alle rust tot jezelf te komen. Je hebt je eigen kamer.

Er is een prachtige meditatieruimte met weids uitzicht over het Hilversumse boslandschap. Maar je kan er ook voor kiezen om de ontmoeting met groepsgenoten op te zoeken.

Programma studenten retraite

Ons programma draait om rust, bezinning, ontmoeting met anderen en (als je daar zin in hebt) persoonlijke gesprekken met onze life counselors over wat jou beweegt en dwars zit.

We gaan gedeeltelijk mee in het ritme van de zusters Augustinessen. Dat betekent dat we een aantal keer meedoen met de viering die zij organiseren. Dit is een oecumenische viering die heel open is voor iedereen, of je nu gelovig bent of niet. Het is een moment van bezinning.

Ook zullen we op zaterdag en zondag meditatieve ‘workshops’ organiseren, om je te helpen echt tot rust te komen.

Je bent altijd vrij om aan te geven als je liever een moment voor jezelf hebt. De omgeving is prachtig voor een wandeling, bijvoorbeeld bij zonsopgang of zonsondergang.

Het doel is dat jij weer met nieuwe energie naar huis gaat.

Informatie studenten retraite

  • Kosten: 70 euro (inclusief accommodatie, maaltijden en deelname aan programma en counseling)
  • Tijd: vrijdag 17.00 – zondag 15.00 uur
  • maximaal 9 deelnemers
  • Aanmelden en informatie: riekje@newconnective.nl
  • Meer informatie over de accommodatie vind je hier.

 

Uit ervaring weten wij dat de weekenden snel volstromen! Meld je snel aan om teleurstelling te voorkomen 🙂 Er is plek voor 9 deelnemers!

*Wegens grote belangstelling voor de retraiteweekenden krijgen nieuwe deelnemers voorrang voor het weekend*

Aankomende evenementen