Gezocht: student blogger/fotograaf voor NEWConnective

14 maart 2018
Wij zijn op zoek naar enthousiaste studenten in Amsterdam die het leuk vinden om stukjes te schrijven over onderwerpen met diepgang!
Herken jij jezelf in de volgende vragen:
– Ben jij een Amsterdamse student tussen de 18 en 30 jaar?
– Stel jij prangende vragen?
– Hebben jouw gesprekken met vrienden vaak diepgang?
– Ben je creatief en vindingrijk?
– Krijg jij complimenten over jouw video- of fotografie kunsten?
– Heb jij een vlotte pen en spreek jij graag andere studenten aan?
Dan zijn wij op zoek naar jou!
NEWConnective wil graag een pool creëren met flexibele studenten voor het maken van toffe content voor op onze Facebookpagina en website. Je bent bijvoorbeeld aanwezig bij onze activiteiten of schrijft je eigen blog over onderwerpen die aansluiten bij NEWConnective. Er is veel bij ons mogelijk en wij staan open voor ideeën en samenwerking.
Wie is NEWConnective?
NEWConnective is een open en breed inter-levensbeschouwelijk studentenplatform voor zingeving voor alle studenten in Amsterdam. Onze pijlers zijn persoonlijke ontwikkeling, ontmoeting en counseling. In onze activiteiten streven wij naar diepgang, gezelligheid en gesprek.
 Wat wij jou kunnen bieden
Een fijne leerplek en contact met mensen van verschillende achtergronden, een online-podium om jezelf kenbaar te maken, vergroten van je netwerk als blogger en een kleine vergoeding.
Word jij hier enthousiast van? Stuur een mailtje met daarin je naam, leeftijd, studierichting en studiejaar samen met een korte motivatie (max. 100 woorden) naar info@newconnective.nl.