Niki van Houten

Tijdens je studententijd komt er veel op je af, je leert nieuwe mensen kennen en ontdekt een nieuw leven. Het kan heel fijn zijn om dan ook eens stil te staan bij wie jij nou eigenlijk bent. Bij NEWConnective werk ik als lifecounselor en programmaker. Dat betekent dat je bij mij terecht kan met al je grote en kleine levensvragen. Dat zijn bijvoorbeeld vragen over verlies, keuzestress, seksualiteit of andere persoonlijke vragen. Ook organiseer ik workshops, dialogen en activiteiten waarbij je jezelf op een andere manier kan leren kennen. Ik werk vanuit een Humanistische achtergrond en ben gefascineerd door de manier waarop mensen zin geven aan hun leven. Yoga en meditatie zijn een belangrijk onderdeel van mijn eigen leven – daardoor voel ik mij verbonden met mijzelf, de mensen om mij heen en de omgeving en natuur waarin ik leef. Dat gevoel van verbonden zijn neem ik mee in mijn werk bij NEWConnective.

Samen met mijn vriend en onze zoon woon ik Utrecht.

Je kan me bereiken op niki@newconnective.nl

 

Meer lezen over Riekje, Nora, Sheila en Esther? Klik dan hier!