Over ons

NEWConnective is er om je als student te helpen vertragen in het soms hectische studentenleven, om betekenisvolle momenten te creƫren en te beleven en om weer in contact te komen met jezelf. Hiervoor organiseren we evenementen, workshops en trainingen voor onder andere studie- en studentenverenigingen.

Ook al zijn we allemaal verschillende komaf wat betreft cultuur, (geen) geloof en gender, we hebben een gezamenlijk doel. Wat ons bindt is onze behoefte aan zingeving. Ieder van ons heeft zijn eigen professie, talent en passie over te brengen aan studenten. Om je te kunnen helpen, bekrachtigen en weerbaar te maken voor de volgende stap in je leven, hoe groot die stap ook is.

Een platform met een doel

In een tijd van een overvloed aan stimuli neigen we ernaar om onszelf, elkaar, en onze doelen uit het oog te verliezen. Wij willen je als student helpen terug te vinden wat je onderweg bent verloren:

  • een heldere geest
  • een gevoel van betekenis
  • een plek om gelijkgestemden te ontmoeten

Wij streven naar een gezonde en menselijke leefomgeving waar we weer kunnen ervaren wat het inhoudt om vol in het leven te staan in plaats van optimaal te moeten presteren.


Ons aanbod

Workshops | Events

Houd je je bezig met persoonlijke ontwikkeling, studiekeuzes, doelen in het leven of ben je gewoon nieuwsgierig? Bekijk ons gevarieerde programma met iedere maand nieuwe en betekenisvolle evenementen.

Bestuurstrainingen

Leer jezelf en de rest van je bestuur beter kennen en verbeter de communicatie binnen je bestuur met een bestuurstraining van NEWConnective.

Samenwerken?

We zijn een platform dat altijd op zoek is naar mogelijkheden om samen te werken en zo onze impact te vergroten. Het maakt niet uit of je student bent, alumni of een hele organisatie. Als je een verschil wilt maken, bundel je de krachten. Wordt het hoog tijd dat wij elkaar ontmoeten? Neem contact met ons op!

Ons team

Niki van Houten

Nora Asrami

Max Elst

Max Elst - Universiteit voor Humanistiek - Amsterdam en omgeving, Nederland  | LinkedIn

Janneke Voet

Riekje van Osnabrugge

Riekje

Jij?

Logo NEWConnective

Kom bij ons stage lopen!

Raad van Participanten

Twee keer per jaar komt onze Raad van Participanten bij elkaar. Hierin zitten vertegenwoordigers van onderwijsinstellingen en levensbeschouwelijke organisaties. Zij adviseren NEWConnective over haar koers en denken mee over allerlei inhoudelijke en praktische vragen.