Over ons

Je weet wel hoe je een academisch verslag schrijft, maar hoe geef je je eigen leven vorm? Hoe kun je op een betekenisvolle manier je bijdrage leveren in de wereld? Hoe bereid je je voor op een verlies? En waarin zou je nog willen groeien?

Bij NEWConnective stellen we goede vragen en voeren we echte gesprekken, gericht op verbinding met jezelf en met anderen. Vragen waar je niet altijd meteen een antwoord op hoeft te hebben, maar die je wel bezig houden, vooral in je studententijd. Vragen die soms overschaduwd worden door andere, net zo essentiële zaken, zoals studiekeuzes en je sociale leven.

We organiseren evenementen over identiteit, religie en andere levensovertuigingen en zoektochten naar zin. We brengen mensen vanuit allerlei achtergronden in verbinding met elkaar en samen gaan we over deze onderwerpen in gesprek, met genoeg ruimte voor reflectie en gezelligheid. Denk aan diners waarin we vooroordelen aan de kaak stellen, workshops over identiteit en gesprekken over verlies in rouwgroepen.

We sturen je niet naar huis zonder nieuwe inzichten en een gevoel van verbondenheid. Op naar de volgende goede vraag.

Een platform met een doel

In een tijd van een overvloed aan stimuli neigen we ernaar om onszelf, elkaar, en onze doelen uit het oog te verliezen. Wij willen je helpen terug te vinden wat je onderweg bent verloren:

  • een heldere geest
  • een gevoel van betekenis
  • een plek om gelijkgestemden te ontmoeten

Wij streven naar een gezonde en menselijke leefomgeving waar we weer kunnen ervaren wat het inhoudt om vol in het leven te staan in plaats van optimaal te moeten presteren.


Ons aanbod

Workshops | Events

Houd je je bezig met persoonlijke ontwikkeling, studiekeuzes, doelen in het leven of ben je gewoon nieuwsgierig? Bekijk ons gevarieerde programma met iedere maand nieuwe en betekenisvolle evenementen.

Bestuurstrainingen

Leer jezelf en de rest van je bestuur beter kennen en verbeter de communicatie binnen je bestuur met een bestuurstraining van NEWConnective.

Samenwerken?

We zijn een platform dat altijd op zoek is naar mogelijkheden om samen te werken en zo onze impact te vergroten. Het maakt niet uit of je student bent, alumni of een hele organisatie. Als je een verschil wilt maken, bundel je de krachten. Wordt het hoog tijd dat wij elkaar ontmoeten? Neem contact met ons op!

Ons team

Marleen Blootens

Nora Asrami

Emma Kemp

Miranda van Holland

Julie Arends

Zahra Bahara

Zahra Bahara

Jij?

Kom bij ons stage lopen!

Raad van Participanten

Twee keer per jaar komt onze Raad van Participanten bij elkaar. Hierin zitten vertegenwoordigers van onderwijsinstellingen en levensbeschouwelijke organisaties. Zij adviseren NEWConnective over haar koers en denken mee over allerlei inhoudelijke en praktische vragen.