Vacature stagiair/e programmamaker

8 november 2021

De programma’s van NEWConnective zijn erop gericht om de studententijd van Amsterdamse studenten nét wat betekenisvoller te maken. Hiervoor biedt NEWConnective online en offline programma’s aan vanuit het VU debat- en gesprekscentrum 3D en de stilteruimte aan de VU.

Alle activiteiten zijn gericht op reflectie, zingeving en levensoriëntatie.  Denk aan rouwgroepen, een interlevensbeschouwelijke workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling of programma’s waarbij studenten in verbinding met elkaar worden gebracht. NEWConnective is er voor alle studenten, ongeacht geloofsovertuiging, geaardheid of gender, en heeft haar standplaats aan de Vrije Universiteit.

Wij zijn op zoek naar stagiaires die een hart voor studenten hebben en innovatieve en zingevende projecten willen opzetten!

Over jou

  • Je volgt een masteroropleiding theologie/religious studies/humanistiek/spiritual care waarin je enige ervaring hebt opgedaan met geestelijke verzorging;
  • Je bent in staat om kritisch mee te denken over inhoudelijke programma’s;
  • Je weet levensbeschouwelijke taal te vertalen naar de belevingswereld van de student;
  • Je bent thuis in het gebruik van sociale media.

Wat wij bieden

Een uitdagende en inspirerende leeromgeving waarin je vaardigheden als programmamaker opdoet. Je krijgt de kans om events rondom zingeving, levensbeschouwing, ontmoeting, persoonlijke ontwikkeling en dialoog vorm te geven. Je maakt deel uit van een klein team dat werkzaam is aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. In overleg kan er ruimte voor persoonlijke doelstellingen zoals het voeren van een-op-eengesprekken met studenten aan de stage worden toegevoegd. NEWConnective is een klein team dat bestaat uit drie parttimers. Als stagiair krijg je veel vrijheid maar zult je ook in staat moeten zijn tot zelfstandig werken.

Periode

Collegejaar ‘21/’22. De duur en precieze startdatum van de stage wordt in overleg bepaald.

Interesse

Stuur je cv en motivatie naar Miranda van Holland, c.r.van.holland@vu.nl Ook voor vragen kun je bij haar terecht.