Vacature: tijdelijke kracht/student gezocht!

26 november 2021

Voor de maanden januari en februari is NEWConnective op zoek naar een student die 16 uur per week als programmamaker het team komt versterken.

Vanwege personele wisseling binnen het team moet een periode van twee maanden overbrugd worden. Voor deze twee maanden wordt een student gezocht die het NEWConnective team tijdelijk kan versterken.

Profiel student:

  • Je bent in staat om kritisch mee te denken over inhoudelijke programma’s 
  • Je weet levensbeschouwelijke taal te vertalen naar de belevingswereld van de student 
  • Je bent thuis in het gebruik van sociale media
  • Bij voorkeur heb je ervaring met het ontwikkelen en organiseren van programma bijeenkomsten 

Wat wij bieden

Wij bieden een uitdagende en inspirerende werkomgeving waarin je skills als programmamaker kunt inzetten. Je krijgt de kans om events rondom zingeving, levensbeschouwing, ontmoeting en persoonlijke ontwikkeling vorm te geven. Je maakt deel uit van een klein team dat werkzaam is aan de Vrije Universiteit. 

Salaris conform VU CAO student-assistentschap. 

Periode

Twee maanden, januari en februari 2022

Locatie

Campus van de Vrije Universiteit Amsterdam.

Over NEWConnective

NEWConnective is het interlevensbeschouwelijk programmateam van de Vrije Universiteit. Het is de missie van NEWConnective om studenten van allerlei levensbeschouwelijke achtergronden op weg te helpen met het vinden van antwoorden op vragen op het niveau van het eigen (studenten)leven en de eigen levensoriëntatie. Hiervoor biedt NEWConnective online en offline programma’s aan vanuit het VU debat- en gesprekscentrum 3D en de stilteruimte aan de VU. 

NEWConnective is er voor alle studenten, ongeacht geloofsovertuiging, geaardheid of gender, maar heeft haar standplaats aan de Vrije Universiteit.  

Interesse

Stuur je CV en motivatie naar Miranda van Holland, c.r.van.holland@vu.nl 

Ook voor vragen kun je bij haar terecht.