Emma Kemp

]Onderwerpen: rouw, levensvragen, impressies
Ik ben elke dag nog gefascineerd door de interactie tussen mensen: het onhandige, het aangeleerde, het spontane. Waarom leren we jarenlang hoe je een perfect academisch verslag kunt schrijven, maar leren we niet wat je moet doen als een dierbare overlijdt? Wat maakt dat we streven naar het hoogste niveau van geluk, terwijl verdriet soms ook troostend kan zijn? Het liefst ploeter ik een tijdje op zulke vragen en probeer het dan onder woorden te brengen in een blog.

Ik ben met NEWConnective in contact gekomen via het rouwcafé en werd aangetrokken door de levensvragen die zij stellen en de tools die ze bieden om rust te vinden. Tussen het denken door doe ik aan yoga, en houd ik me bezig met gezonde voeding. Ook verkoop ik elke zaterdag kruiden op de biologische markt. Meer van mijn blogs vind je op thisisalinguist.tumblr.com.

NC in woord: De troost van onbekenden, Casella Stilteweekend.