Manouk Prins

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Onderwerpen: religie, spiritualiteit en diversiteit
‘Live. Create. Tell the story. Repeat’.

 

Met mijn pen in de ene hand en een (verfrommeld) notitieblokje in de andere ben ik altijd op zoek naar de mooiste verhalen. En die ontstaan vaak gewoon door met een open blik, zonder vooroordelen en met een grote glimlach op iemand af te stappen. Wat drijft je? Waar draait het nou echt om in het leven? Waar word je blij van en wat kan je ontroeren? NEWConnective is voor mij de plek om samen hardop na te denken over die grote vragen en onze verhalen te delen om zo dichter bij elkaar te kunnen komen. Als student religiewetenschappen houd ik mij bezig met religie, spiritualiteit en diversiteit. Naast mijn drukke leven als Amsterdamse student en mijn baantje als serveerster in een pannenkoekenrestaurant maak ik graag verre reizen en ben ik regelmatig te vinden in een museum of yogazaal.

 

NC in words: Students of Amsterdam – Niek[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”3044″ img_size=”640×640″ qode_css_animation=””][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]